Receptas / #08 White IPA
Informacija
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
58
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.93
|
dominuoja apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.600 | 50.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.000 | 31.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 15.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.100 | 3.1 | |
3.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Motueka (New Zealand) | 8.0 | 10 | 60 | |
Motueka (New Zealand) | 8.0 | 15 | 20 | |
Motueka (New Zealand) | 8.0 | 15 | 15 | |
Motueka (New Zealand) | 8.0 | 15 | 10 | |
Motueka (New Zealand) | 8.0 | 15 | 5 | |
Motueka (New Zealand) | 7.0 | 30 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 71 |
Pastabos
Kalendra - 1g.(5min.)
Aludarių Taurė 2015
2015 m. gegužės 1 d.