Receptas / Tamsusis witbier (Dark Wit Chil 2016)
Informacija
Parametrai
OG:
1.000
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
0.0 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
0
|
|
IBU/OG:
0
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 25.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 10 min. | |
Čili pipirai | 2.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Virimui:
2 vnt. čili pipiriukų 10 min.
Šaltas pipiravimas:
Išpilstymo metu į kiekvieną butelį dedama po vieną džiovintą pipiriuką (čili arba kajeno). Kuo ilgiau alus brandinamas, tuo daugiau aštrumo ištraukia.
2 vnt. čili pipiriukų 10 min.
Šaltas pipiravimas:
Išpilstymo metu į kiekvieną butelį dedama po vieną džiovintą pipiriuką (čili arba kajeno). Kuo ilgiau alus brandinamas, tuo daugiau aštrumo ištraukia.
Žmogšala 2016
2016 m. vasario 27 d.