Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. vasario 11 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 4 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.014
ABV:
4.8 %
IBU:
21
EBC:
36
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Žmogšala 2016

    2016 m. vasario 27 d.
    Vieta: III

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.000
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Skrudintas kviečių salyklas 902.8 0.200
      5.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (U.S.) 8.6 12 60
Citra 13.8 15 10
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 25.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 10 min.
Čili pipirai 2.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Virimui:
2 vnt. čili pipiriukų 10 min.

Šaltas pipiravimas:

Išpilstymo metu į kiekvieną butelį dedama po vieną džiovintą pipiriuką (čili arba kajeno). Kuo ilgiau alus brandinamas, tuo daugiau aštrumo ištraukia.



Prisijungę aludariai