Receptas / Tamsusis witbier (Dark Wit Chil 2016)
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
36
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 35.1 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.000 | 35.1 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 17.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 8.8 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 902.8 | 0.200 | 3.5 | |
5.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (U.S.) | 8.6 | 12 | 60 | |
Citra | 13.8 | 15 | 10 | |
27 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 25.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 10 min. | |
Čili pipirai | 2.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Virimui:
2 vnt. čili pipiriukų 10 min.
Šaltas pipiravimas:
Išpilstymo metu į kiekvieną butelį dedama po vieną džiovintą pipiriuką (čili arba kajeno). Kuo ilgiau alus brandinamas, tuo daugiau aštrumo ištraukia.
2 vnt. čili pipiriukų 10 min.
Šaltas pipiravimas:
Išpilstymo metu į kiekvieną butelį dedama po vieną džiovintą pipiriuką (čili arba kajeno). Kuo ilgiau alus brandinamas, tuo daugiau aštrumo ištraukia.
Žmogšala 2016
2016 m. vasario 27 d.