Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. kovo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. balandžio 9 d.

Parametrai

OG:
1.073
FG:
1.012
ABV:
8.0 %
IBU:
46
EBC:
19
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.500
CaraCrystal 120.1 0.150
Crystal 150.1 0.150
Brown Malt 150.1 0.100
      6.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Unique (Puikieji) 5.4 11 60
Unique (Puikieji) 5.4 11 55
Unique (Puikieji) 5.4 11 50
Unique (Puikieji) 5.4 11 45
Unique (Puikieji) 5.4 11 40
Unique (Puikieji) 5.4 11 35
Unique (Puikieji) 5.4 11 30
Unique (Puikieji) 5.4 11 25
Unique (Puikieji) 5.4 11 20
Unique (Puikieji) 5.4 11 15
Unique (Puikieji) 5.4 11 10
Unique (Puikieji) 5.4 11 5
Unique (Puikieji) 5.4 11 0
      143  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Windsor 2nd generation 12.0 84

Pastabos

50gr geltonosios arbatos į vėstančią 70 C misą 20 min
50gr plikytos pasaldintos arbatos buteliavimui

Unique(Puikieji): 40g Galaxy; Hersbrucker 70g; Saaz 15g; Mittelfruh 18g

5 litrai 10 min dekokcija. 1 šaukštelis gipso salinimui.

Komentarai

  • greencore

    2016 m. Balandžio 9 d.
    Ar pasijuto arbata bent kiek?
  • vidmantas

    2016 m. Balandžio 9 d.
    Ryškiai jos padauginau. Jauciasi ir dabar dar per akis. Jei kartociau, tai jokiu budu ne kazkokia idomia/aromatine, bet paprasta juoda ar zalia. Nes tie mandrumai veliau per gerkle lenda, labai igrysta....
  • vidmantas

    Prieš 4 sav.  
    Po 5metų ragauju. Pretenzinga IPA...
Prisijungę aludariai