Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. balandžio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. balandžio 9 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.015
ABV:
5.2 %
IBU:
12
EBC:
8
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.300
Avižiniai dribsniai 4.0 0.250
Gliukozė (užgazavimui) 0.0 0.160
      5.710

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 6.7 12 60
Kalendra (grūsta į virimo pabaigą) 2.0 10 5
Apelsinų žievelės (karčiosios) 2.0 10 5
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 14.0 72

Pastabos

Salinimas:
50°C - 30 min.
66°C - 60 min.
76°C -> out

Kalendrą sugrūdau grūstuvėje, dėjau į auštančią misą 5 min.
Prisijungę aludariai