Receptas / Aludarių taurė 2015 (wit'ukas)
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 52.5 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.300 | 40.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.250 | 4.4 | |
Gliukozė (užgazavimui) | 0.0 | 0.160 | 2.8 | |
5.710 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 6.7 | 12 | 60 | |
Kalendra (grūsta į virimo pabaigą) | 2.0 | 10 | 5 | |
Apelsinų žievelės (karčiosios) | 2.0 | 10 | 5 | |
32 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 14.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas:
50°C - 30 min.
66°C - 60 min.
76°C -> out
Kalendrą sugrūdau grūstuvėje, dėjau į auštančią misą 5 min.
50°C - 30 min.
66°C - 60 min.
76°C -> out
Kalendrą sugrūdau grūstuvėje, dėjau į auštančią misą 5 min.