Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. gegužės 18 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. gegužės 18 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.013
ABV:
5.0 %
IBU:
16
EBC:
7
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
BEST Kvietinis salyklas 4.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.9 10 60
Strisslespalt (France) 1.6 40 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 11.0 75

Pastabos

Virimo papildai:
10g džiovintų Curacao žievelių (5 min)
15g džiovintų saldžiųjų apelsinų žievelių (5 min)
10g grūstų kalendrų sėklų (5 min)

-------
Sausas prieskoniavimas:
1/2 mandarino žievelės drožlių
1/4 apelsino žievelės drožlių
1/4 lime žievelės drožlių
Prisijungę aludariai