Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. gegužės 18 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. gegužės 18 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.009
ABV:
5.0 %
IBU:
30
EBC:
9
IBU/OG:
0.64
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienos salyklas 7.0 3.200
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
Medus 2.0 0.500
      4.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.9 20 60
Cascade (U.S.) 7.7 20 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast 11.0 80

Pastabos

Salinsiu ant aukštesnės ribos +74-70°C (buvo +72-68°C) tikintis nefermentuojamo saldumo.

kokias turėsiu???? Mielės bus turbinamos 2Ltr + 200g, 6h.

Medaus kiekis bus parenkamas pagal situaciją po trijų dienų fermentacijos, siekiant įvairuoti į 5.0%

Prime 180g/240ml

Medus bus pasterizuojamas 30min@(+85°C) ir bus pilamas į fermentacijos indą pasibaigus trečiai fermentacijos parai. Šioje versijoje medų kaitinsiu aukštesnėje temperatūroje (buvo +70°C), nes noriu šiek tiek daugiau karamelizacijos.
Prisijungę aludariai