Receptas / Kelmijos kvietinis 2015
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas cekiskas | 3.0 | 5.000 | 54.3 | |
Kvietinis salyklas (cekiskas,šviesus) | 3.0 | 4.000 | 43.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 2.2 | |
9.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 6.0 | 50 | 25 | |
Tradition (German) | 6.0 | 25 | 5 | |
Tradition (German) | 6.0 | 35 | 0 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |