Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. liepos 5 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. rugsėjo 20 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
5.0 %
IBU:
14
EBC:
7
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.400
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.400
      5.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.8 36 60
Apelsinų žievelės 0.0 24 10
Kalendra 1.0 6 10
      66  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 75

Pastabos

Alus buvo verdamas prieš einant į A.Mamontovo koncertą, todėl ir pavadinimas toks.

Dribsniai - kviečių kruopos iš Iki
Kruopas užkaisti iki 70-72C, įmesti kelias saujas traiškyto salyklo, pamaišant palaikyti 20min, po to pavirti 15min.
Ataušinti iki 65C ir sudėti į salinimo pradžia.

65C - 30min
67C - 30min
72C - 15min
76C - 15min


Prisijungę aludariai