Receptas / Darbėnų saisonas
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.025 | 89.3 | |
BEST Melanoidin salyklas | 60.0 | 0.250 | 5.5 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 0.230 | 5.1 | |
4.505 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 4.0 | 35 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 4.0 | 18 | 5 | |
53 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M27 Belgian Ale | 12.0 | 92 |
Pastabos
Salint prie 66*C--1val., 72--> 30 min.
Raugint karštai, apie +23-25*C pats tas. Gazuot stipriau, 5-6 g gliukozės litrui.
Raugint karštai, apie +23-25*C pats tas. Gazuot stipriau, 5-6 g gliukozės litrui.