Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. liepos 7 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. liepos 15 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.004
ABV:
5.3 %
IBU:
22
EBC:
11
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 4.025
BEST Melanoidin salyklas 60.0 0.250
BEST Munich salyklas 15.0 0.230
      4.505

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 4.0 35 60
Styrian Golding (Slovenia) 4.0 18 5
      53  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M27 Belgian Ale 12.0 92

Pastabos

Salint prie 66*C--1val., 72--> 30 min.
Raugint karštai, apie +23-25*C pats tas. Gazuot stipriau, 5-6 g gliukozės litrui.
Prisijungę aludariai