Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 29 d.

Parametrai

OG:
1.078
FG:
1.020
ABV:
7.7 %
IBU:
20
EBC:
62
IBU/OG:
0.25
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 240.2 1.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.500
Cukrus 0.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 1000.8 0.150
      7.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 3.7 30 60
Tradition (German) 4.5 25 60
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 12.0 75

Pastabos

Salinimas ~ 65 laipsniu.
Prisijungę aludariai