Receptas / Rudeninis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 29 d.
Parametrai
OG:
1.078
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
7.7 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
62
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 69.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 240.2 | 1.000 | 14.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.500 | 7.0 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 7.0 | |
Skrudintas miežių salyklas | 1000.8 | 0.150 | 2.1 | |
7.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 3.7 | 30 | 60 | |
Tradition (German) | 4.5 | 25 | 60 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas ~ 65 laipsniu.