Receptas / I ir M vestuvinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.500 | 52.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 3.500 | 40.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 4.7 | |
Gliukozė (užgazavimui) | 0.0 | 0.180 | 2.1 | |
8.580 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 6.7 | 18 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.8 | 5 | 60 | |
Kalendra (grūsta į virimo pabaigą) | 2.0 | 15 | 5 | |
Apelsinų žievelės (karčiosios) | 2.0 | 15 | 5 | |
53 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Pastabos
Laimės jaunavedžiams :)