Receptas / Tipo kvietinis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 30 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.500 | 40.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 40.0 | |
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 1.000 | 16.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.150 | 2.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.100 | 1.6 | |
6.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 6.0 | 50 | 50 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |
Žaldokas
2011 m. Lapkričio 2 d.