Receptas / karamelinis stautas
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 15 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
53
|
|
EBC:
72
|
|
IBU/OG:
0.78
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.000 | 70.0 | |
Karamelinis miežių salyklas | 220.2 | 3.000 | 30.0 | |
10.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Aurora | 9.0 | 25 | 60 | |
Magnum | 14.0 | 20 | 60 | |
naminiai apyniai | 5.0 | 44 | 60 | |
Fuggle (U.K.) šaltam apyniavimui | 5.0 | 15 | 0 | |
104 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham trečios kartos | 30.0 | 75 |
Pastabos
salinimas 68'C 75 min
tekinimas 85'C
tekinimas 85'C
Dainius
2011 m. Lapkričio 4 d.(lietuvių kalboj dešimtainiams skaitmenims atskirti naudojamas kablelis)
Žaldokas
2011 m. Lapkričio 7 d.kaladuks
2011 m. Lapkričio 7 d.kaladuks
2012 m. Kovo 9 d.kaladuks
2014 m. Kovo 26 d.Žodžiu geras tas karamelinis stautas ir po 2 metų !