Receptas / Rugsėjo galo
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. rugsėjo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 17 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
67
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.0 | 3.000 | 60.6 | |
Marris Otter | 6.0 | 1.000 | 20.2 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.250 | 5.1 | |
CaraBelge | 33.0 | 0.250 | 5.1 | |
Special B | 400.3 | 0.250 | 5.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1210.9 | 0.200 | 4.0 | |
4.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 14.0 | 15 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.8 | 10 | 10 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Vanduo iš krano.
1/3 Salyklas/vanduo
50C-10min
68C-60min
76C + degintas salyklas ir į tekinimo indą.
Tekinau pildamas 80C vandenį (Fly sparging) apie 1h.
4g/l cukraus užgazavimui.
1/3 Salyklas/vanduo
50C-10min
68C-60min
76C + degintas salyklas ir į tekinimo indą.
Tekinau pildamas 80C vandenį (Fly sparging) apie 1h.
4g/l cukraus užgazavimui.