Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. rugsėjo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 17 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.013
ABV:
5.9 %
IBU:
27
EBC:
67
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.0 3.000
Marris Otter 6.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.250
CaraBelge 33.0 0.250
Special B 400.3 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1210.9 0.200
      4.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.0 15 60
Saaz (Czech) 3.8 10 10
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Vanduo iš krano.
1/3 Salyklas/vanduo
50C-10min
68C-60min
76C + degintas salyklas ir į tekinimo indą.
Tekinau pildamas 80C vandenį (Fly sparging) apie 1h.
4g/l cukraus užgazavimui.

Prisijungę aludariai