Receptas / Let's cook, Mr. White
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsner salyklas | 3.0 | 6.000 | 57.1 | |
Kvietinis salyklas | 3.2 | 4.500 | 42.9 | |
10.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt | 4.6 | 50 | 60 | |
Kalendra (grūsta) | 0.0 | 40 | 10 | |
Karčiųjų apelsinų žievelė | 0.0 | 80 | 2 | |
170 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Pastabos
Salyklą užpilti 28 litrais 77'C vandens.
Salinimas - apie 66'C, ~80 min.
Mentalo pH taikyti 5.2~5.4 (koreguoti su Fosforo rūgštimi)
Virimas - 70 min.
Aušinti iki 35'C, supilti mieles, fermentacija kuo karsčiau (30-35'C).
Salinimas - apie 66'C, ~80 min.
Mentalo pH taikyti 5.2~5.4 (koreguoti su Fosforo rūgštimi)
Virimas - 70 min.
Aušinti iki 35'C, supilti mieles, fermentacija kuo karsčiau (30-35'C).