Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. spalio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gegužės 27 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.014
ABV:
5.0 %
IBU:
15
EBC:
7
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsner salyklas 3.0 6.000
Kvietinis salyklas 3.2 4.500
      10.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt 4.6 50 60
Kalendra (grūsta) 0.0 40 10
Karčiųjų apelsinų žievelė 0.0 80 2
      170  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
FM53 Voss Kveik, šlapios (II-a karta) 50.0 73

Pastabos

Salyklą užpilti 28 litrais 77'C vandens.

Salinimas - apie 66'C, ~80 min.

Mentalo pH taikyti 5.2~5.4 (koreguoti su Fosforo rūgštimi)

Virimas - 70 min.

Aušinti iki 35'C, supilti mieles, fermentacija kuo karsčiau (30-35'C).
Prisijungę aludariai