Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. lapkričio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 25 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.003
ABV:
5.8 %
IBU:
35
EBC:
8
IBU/OG:
0.75
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.800
BEST Munich Dark salyklas 25.0 0.400
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.400
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.250
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.100
      4.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sorachi Ace (Japan) 12.5 18 45
Amarillo 10.5 15 30
East Kent Golding (U.K.) 5.7 5 5
Amarillo 10.5 15 0
      53  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M27 Belgian Ale 10.0 94

Pastabos

Gipso 3 g. į salinimą.
55 - 15 min
64 - 50 min
78 - 10 min -->
10 litrų salinimui, 4 į tekinimo kubilo dugną, 22 tekinimui.

Fermentuoti planuoju labai aukštoje temperatūroj ~30 jei tik pavyks tokią išlaikyti.
Prisijungę aludariai