Receptas / Saisonas 2015
Informacija
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.003
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.75
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.800 | 76.8 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 0.400 | 8.1 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 8.1 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.250 | 5.1 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.100 | 2.0 | |
4.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sorachi Ace (Japan) | 12.5 | 18 | 45 | |
Amarillo | 10.5 | 15 | 30 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.7 | 5 | 5 | |
Amarillo | 10.5 | 15 | 0 | |
53 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M27 Belgian Ale | 10.0 | 94 |
Pastabos
Gipso 3 g. į salinimą.
55 - 15 min
64 - 50 min
78 - 10 min -->
10 litrų salinimui, 4 į tekinimo kubilo dugną, 22 tekinimui.
Fermentuoti planuoju labai aukštoje temperatūroj ~30 jei tik pavyks tokią išlaikyti.
55 - 15 min
64 - 50 min
78 - 10 min -->
10 litrų salinimui, 4 į tekinimo kubilo dugną, 22 tekinimui.
Fermentuoti planuoju labai aukštoje temperatūroj ~30 jei tik pavyks tokią išlaikyti.