Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. lapkričio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. sausio 15 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.009
ABV:
6.7 %
IBU:
19
EBC:
30
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
Cukrus Candy 30.0 0.500
Abbey Malt 45.0 0.250
BEST Special X salyklas 350.3 0.200
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.050
BEST Chocolate salyklas 903.7 0.050
      5.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Kaskad 4.8 25 60
Kaskad 4.8 25 30
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew Abbaye 12.0 85

Pastabos

Virimas 90 min
65-60
72C-15
78C->
Juodčkiai į 72C misą. Šviesiems salinti: 10/2 - krano/RO Į bendrą 2 g gipso. Nežinau kodėl, maža kas...
po 50 ml ąžuolo ir kraujažolės ekstrakto buteliuojant...
Prisijungę aludariai