Receptas / Vyturėlis
Informacija
Parametrai
OG:
1.067
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.19
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 3.500 | 44.9 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.500 | 32.1 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 1.000 | 12.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 10.3 | |
7.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 5.5 | 20 | 60 | |
Perle (German) | 5.5 | 10 | 20 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche (2 kartos) | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mandarinų žievelės | 30.0 g | - | 10 min. | |
Kalendros | 10.0 g | - | 10 min. |