Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. lapkričio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. vasario 11 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.014
ABV:
5.7 %
IBU:
24
EBC:
102
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas 15.0 1.700
BEST Chocolate salyklas 904.4 0.500
BEST Caramel Amber salyklas 70.2 0.250
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
Laktozė 0.0 0.100
      2.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (U.K.) 4.8 14 60
Challenger (U.K.) 7.5 14 20
      28  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M07 British Ale 12.0 76

Pastabos

Pirmas virimas panaudojant laktozę ir kavos pupeles. Pastarosios, šviežiai skrudintos, nemaltos, pridedamos dviems paroms prieš išpilstymą į butelius. 

Komentarai

  • svyturys

    2015 m. Gruodžio 1 d.
    O kur recepte laktozė? :)
  • FewBrew

    2016 m. Vasario 11 d.
    Atnaujintas receptas su laktoze :) rezultate trūko "pieniško" saldumo, dribsnių šilkiškumo ir šiek tiek per daug kavos charakterio. Reikės kažkada virti pakoreguotą variantą :)
Prisijungę aludariai