Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. gruodžio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. sausio 21 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.012
ABV:
6.1 %
IBU:
84
EBC:
98
IBU/OG:
1.45
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 5.170
CaraCrystal 120.1 0.640
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 0.330
Skrudinti miežiai 1003.8 0.330
Brown Malt 150.1 0.330
BEST Black Extra salyklas 1402.1 0.250
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') 15.0 0.160
BEST Chocolate salyklas 903.7 0.160
Konditerinis cukrus (rudas) 500.4 0.160
      7.530

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 12.8 80 60
Cascade (U.S.) 5.8 40 3
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Plius 1.5 Š gipso

Komentarai

  • Peckelis

    2016 m. Balandžio 24 d.
    Ui, kaip receptux į vieną šuninį panašus - turės būt geras, kaip kitaip...
  • GiN

    2016 m. Balandžio 27 d.
    Zalvarini, čia ne apyniuotiškesnis, čia stautas su dvigubo IPA apyniais :)

    Peckeli, ką reiškia "šuninis"?
  • Peckelis

    2016 m. Balandžio 28 d.
    BrewDog`o recepto interpretacija :)
  • GiN

    2016 m. Balandžio 28 d.
    Kokie neišmatuojami fantazijos vingiai! Niekad pats nebūčiau supratęs :)
  • Klounas

    2016 m. Balandžio 28 d.
    Aha, pagal parametrus turbūt stilius turėtų būti American Stout. Bet recepto įkvėpimas tikrai Airijos kilmės, dėl to taip nusprendžiau kadaise. 
Prisijungę aludariai