Receptas / portmenas
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. gruodžio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. gruodžio 27 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
82
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 3.450 | 44.1 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 2.300 | 29.4 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 70.1 | 1.150 | 14.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 805.6 | 0.690 | 8.8 | |
Medus | 2.0 | 0.230 | 2.9 | |
7.820 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Amarillo | 8.5 | 25 | 60 | |
Perle (U.S.) | 7.8 | 25 | 20 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 | 14.0 | 73 |
Pastabos
50c->20min
60c->30min
69c->20min
72c->20min