Receptas / Chopinator Choppelbock
Informacija
Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. vasario 15 d.
Parametrai
OG:
1.102
|
|
FG:
1.029
|
|
ABV:
9.6 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
51
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 20.0 | 6.500 | 94.3 | |
CaraMunich | 120.3 | 0.210 | 3.0 | |
BEST Melanoidin salyklas | 60.0 | 0.130 | 1.9 | |
BEST Black salyklas | 1407.3 | 0.050 | 0.7 | |
6.890 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.3 | 30 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 5.3 | 20 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 (starteris) | 1500.0 | 72 |
Pastabos
56C- 10 min
68C- 45 min
76C- 10 min
21 ltr H2O + 6 ltr tekinimui, 3 ml CaCl, 1 ml lactic acid
68C- 45 min
76C- 10 min
21 ltr H2O + 6 ltr tekinimui, 3 ml CaCl, 1 ml lactic acid
svyturys
2016 m. Vasario 12 d.Gytis
2016 m. Vasario 12 d.svyturys
2016 m. Vasario 13 d.