Receptas / Kregždžių Hefeweissbier
Informacija
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.500 | 49.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 1.500 | 49.2 | |
Aroma | 150.2 | 0.050 | 1.6 | |
3.050 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 22 | 60 | |
Hallertauer Tradition (German) | 4.5 | 5 | 10 | |
27 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M20 Bavarian Wheat | 5.0 | 74 |
Pastabos
52C -20 min
62C- 40 min
72 C - 10 min
78C -10 min, tekinimas
Fermentavimas tris dienas prie 27C, penkias - 22C.
62C- 40 min
72 C - 10 min
78C -10 min, tekinimas
Fermentavimas tris dienas prie 27C, penkias - 22C.