Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 5 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.015
ABV:
5.5 %
IBU:
29
EBC:
19
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.0 1.500
BEST Kvietinis salyklas 4.0 1.500
Aroma 150.2 0.050
      3.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 5.0 22 60
Hallertauer Tradition (German) 4.5 5 10
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M20 Bavarian Wheat 5.0 74

Pastabos

52C -20 min
62C- 40 min
72 C - 10 min
78C -10 min, tekinimas

Fermentavimas tris dienas prie 27C, penkias - 22C.




Prisijungę aludariai