Receptas / Kregždžių Weiss
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 3.000 | 57.7 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.000 | 19.2 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.000 | 19.2 | |
Aroma | 150.4 | 0.200 | 3.8 | |
5.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 40 | 60 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Pastabos
53C - 20 min
62 c -50min
72C - 15 min.
78C-10 min - tekinimas
62 c -50min
72C - 15 min.
78C-10 min - tekinimas