Receptas / W
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.19
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 2.200 | 40.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.000 | 37.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 0.500 | 9.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 7.4 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.300 | 5.6 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 30 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 20 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 10 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 20.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 5.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Vandens chemija http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=J0DWPQW
Į misą 4g Kalcio sulfato (gipso)
Vietoj fosforo rūgštės naudoju rūgštini salyklą.
Kvietiniai ir avižiniai dribsniai iš parduotuvės.
65 -> 70min
70 -> 20min
77->10 min ir out
Virimas 100min
Į misą 4g Kalcio sulfato (gipso)
Vietoj fosforo rūgštės naudoju rūgštini salyklą.
Kvietiniai ir avižiniai dribsniai iš parduotuvės.
65 -> 70min
70 -> 20min
77->10 min ir out
Virimas 100min