Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. vasario 27 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.007
ABV:
5.9 %
IBU:
10
EBC:
7
IBU/OG:
0.19
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 2.200
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.000
BEST Kvietinis salyklas 4.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.300
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 10 30
Cascade (US) 5.8 10 20
Cascade (US) 5.8 10 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 12.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 20.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 5.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Vandens chemija http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=J0DWPQW
Į misą 4g Kalcio sulfato (gipso)
Vietoj fosforo rūgštės naudoju rūgštini salyklą.
Kvietiniai ir avižiniai dribsniai iš parduotuvės.
65 -> 70min
70 -> 20min
77->10 min ir out
Virimas 100min

Prisijungę aludariai