Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 19 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.017
ABV:
6.0 %
IBU:
38
EBC:
21
IBU/OG:
0.60
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.600
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.600
CaraAmber 60.0 0.450
Cukrus 50.0 0.350
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.230
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.0 0.230
      6.460

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 10.5 9 60
Chinook 13.0 7 45
Amarillo 9.5 14 30
Crystal 3.6 28 15
Nugget 11.8 14 15
Cascade (US) 5.8 14 2
Cascade (US) 5.8 28 0
      114  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager S-23 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g - 15 min.
Ąžuolo drožlės 56.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Su burbone mirkytomis ąžuolo drožlėmis

Komentarai

  • vidmantas

    2016 m. Sausio 31 d.
    Mielės tikrai lagerinės priklauso?
  • Varnalėša

    2016 m. Vasario 1 d.
    Aha, priklauso. Čia, kiek suprantu, lyg ir užuomina į steam beer'o tradiciją. Gal jo nederėjo amber ale'u vadint, tai ir klaidina turbūt.
Prisijungę aludariai