Receptas / Reabilitacinis
Informacija
Kiekis:
32 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. sausio 31 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Čekiškas bazinis salyklas | 5.0 | 4.000 | 43.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) Čekiškas | 3.0 | 3.500 | 38.1 | |
BEST Melanoidin salyklas | 60.0 | 1.500 | 16.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.190 | 2.1 | |
9.190 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (DE) | 6.0 | 70 | 20 | |
Bramling Cross (UK) | 6.4 | 35 | 10 | |
Cascade (US) | 5.8 | 15 | 0 | |
120 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 55.0 g | Virimui | 15 min. | |
Citrinos žievelė | 33.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 3.0 g | Virimui | 10 min. | |
Vanilė | 2.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kuminas | 2.0 g | Virimui | 10 min. |