Informacija

Kiekis:
32 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. sausio 31 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.009
ABV:
7.0 %
IBU:
22
EBC:
20
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas bazinis salyklas 5.0 4.000
Kvietinis salyklas (šviesus) Čekiškas 3.0 3.500
BEST Melanoidin salyklas 60.0 1.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.190
      9.190

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tradition (DE) 6.0 70 20
Bramling Cross (UK) 6.4 35 10
Cascade (US) 5.8 15 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 12.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (saldžioji) 55.0 g Virimui 15 min.
Citrinos žievelė 33.0 g Virimui 15 min.
Kalendra 3.0 g Virimui 10 min.
Vanilė 2.0 g Virimui 10 min.
Kuminas 2.0 g Virimui 10 min.
Prisijungę aludariai