Receptas / thg 6
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 9 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.40
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.290 | 65.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.260 | 25.2 | |
Cukrus | 0.0 | 0.350 | 7.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.108 | 2.2 | |
5.008 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 27 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.1 | 14 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.1 | 6 | 30 | |
Saaz (Czech) | 3.1 | 10 | 0 | |
57 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Trappist High Gravity | 100.0 | 83 |
Pastabos
59C -- 15 min
63C -- 60 min
69C -- 15 min
Fermentacija nuo 20C.
63C -- 60 min
69C -- 15 min
Fermentacija nuo 20C.
Gytis
2011 m. Gruodžio 28 d.14 d. pirminė, 13 d. antrinė.
Refermentacija buteliuose. Pažiūrėsim ką tai duos.
Artis
2011 m. Gruodžio 29 d.Gytis
2011 m. Gruodžio 29 d.Gytis
2012 m. Lapkričio 20 d.