Receptas / Girtų Šašlykų Ramtadrylia
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 5 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 17 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
87
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.200 | 73.9 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.600 | 10.6 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 90.8 | 0.400 | 7.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 801.2 | 0.250 | 4.4 | |
BEST Black Extra salyklas | 1403.3 | 0.230 | 4.0 | |
5.680 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.7 | 38 | 60 | |
Fuggle (UK) | 4.2 | 16 | 15 | |
East Kent Golding | 5.7 | 16 | 0 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Salinta 68C
Tekinta 77C
Tekinta 77C