Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 8 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.015
ABV:
5.3 %
IBU:
34
EBC:
88
IBU/OG:
0.61
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 10.417
BEST Skrudinti miežiai 1302.0 1.250
Avižiniai dribsniai 4.0 1.250
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.646
      13.563

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (DE) 8.5 63 60
East Kent Golding 5.5 42 60
      105  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 25.0 73

Pastabos

Autorius Modeslovas(http://www.aludariuklubas.lt/recipes/view/963)

Vietoje miežinių dribsnių dėjau avižinius.

Komentarai

  • Peckelis

    2016 m. Kovo 9 d.
    Ir gavai avižinį, o ne sausąjį stautą :)
Prisijungę aludariai