Receptas / Vasara blondinė - 2016
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 4 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pils salyklas | 3.3 | 4.000 | 76.9 | |
Cukrus | 0.0 | 0.600 | 11.5 | |
BEST Vienna salyklas | 6.0 | 0.300 | 5.8 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 0.300 | 5.8 | |
5.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nelson Sauvin | 6.0 | 32 | 60 | |
32 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew Abbaye | 12.0 | 82 |
Pastabos
66°C - 60 min
76°C -> out
76°C -> out
GiN
2016 m. Liepos 19 d.