Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 23 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.011
ABV:
5.9 %
IBU:
22
EBC:
17
IBU/OG:
0.40
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.700
BEST Munich 15.0 0.700
Kukurūziniai dribsniai 2.0 0.500
Abbey 50.0 0.250
Special B salyklas 351.5 0.100
      6.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 7.6 22 60
Saaz (Czech) 2.3 11 30
Saaz (Czech) 2.3 23 15
Saaz (Czech) 2.3 23 5
      79  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1214: Belgian Abbey 128.0 80

Pastabos

Santykis 1:2,5
50C -- 20 min
65C -- 45 min
70C -- 30 min
76C -->

Komentarai

  • Gytis

    2016 m. Kovo 12 d.  
    Bus kiek tamsesnis nei įprastas blondas, bet vis tiek prie blondų dėčiau. Esu labai panašų viręs, tik be special B. 
    O tu jau virei šitą? Bijau, kad iš 25 litrų tau gali puta per viršų išlipti.  
  • julius47

    2016 m. Kovo 12 d.
    Kaip tik dabar verdu.
    Visada po 25 verdu, tai tik kvietiniai kartais lipa:D
  • vidmantas

    2016 m. Kovo 12 d.
    AŠ statau už GytĮ, lips... :)
  • julius47

    2016 m. Kovo 16 d.
    Nesėkmingas statymas:)
    Labai ramiai fermentuojasi ir niekur nelipa:)
  • Gytis

    2016 m. Kovo 17 d.
    Nu tai super. 
Prisijungę aludariai