Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 15 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.014
ABV:
4.6 %
IBU:
11
EBC:
7
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      4.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 9.5 8 60
Styrian Goldings 5.3 5 10
Centennial 10.5 5 0
      18  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 10.0 g Virimui 5 min.
Citrinos žievelė 10.0 g Virimui -
Kalendra 5.0 g Virimui -

Komentarai

  • elis

    2016 m. Kovo 15 d.  
    visi dribsniai brinkinti ~70C<50C  h2O apie 50 min vidury imesta pora sauju salyklo
    fosf.r 4 ml, 
    20min 50C
    66>63 C  60min
    72 C -->
    po puse plonai nuskusto šviežio apelsino ir citrinos žieveliu į 0 min
Prisijungę aludariai