Receptas / AmorAlus SodElis
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 42.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.500 | 31.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.000 | 21.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 4.3 | |
4.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 9.5 | 8 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 5 | 10 | |
Centennial | 10.5 | 5 | 0 | |
18 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 10.0 g | Virimui | 5 min. | |
Citrinos žievelė | 10.0 g | Virimui | - | |
Kalendra | 5.0 g | Virimui | - |
elis
2016 m. Kovo 15 d.fosf.r 4 ml,
20min 50C
66>63 C 60min
72 C -->
po puse plonai nuskusto šviežio apelsino ir citrinos žieveliu į 0 min