Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 23 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.013
ABV:
5.5 %
IBU:
33
EBC:
26
IBU/OG:
0.60
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 2.500
Melanoidinas 71.3 1.000
CaraRed salyklas 50.0 0.500
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 10 60
Columbus 13.5 10 15
Cascade 5.8 10 1
Summit 17.0 10 0
Cascade (US) 5.0 10 0
Columbus 13.5 10 0
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M07 British Ale 12.0 76

Pastabos

Salyklo malimas:
1/2 salyko sumalta labai smulkiai;
1/2 salyklo sumalta įprastai.

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 20ºC)
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
Prisijungę aludariai