Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 20 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.014
ABV:
5.0 %
IBU:
7
EBC:
10
IBU/OG:
0.13
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.900
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.250
Avižiniai dribsniai 4.0 0.600
      5.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 1.5 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 200.0 74

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 60.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 5.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

60 min 67 C
pakeliam iki 78
tekinam su 80 C vandeniu

Komentarai

  • GiN

    2016 m. Kovo 19 d.
    Kodėl su vokiško kvietinio mielėm darei, jeigu witbieras? Taip gavosi, ar kažkoks eksperimentas?
  • julius47

    2016 m. Kovo 19 d.
    Tokių mielių turėjau tai nusprendžiau ir pabandyti kas čia gausis.
    Galim eksperimentu ir pavadint:)
Prisijungę aludariai