Receptas / Blue Moon
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
7
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.13
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.900 | 50.4 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.250 | 39.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.600 | 10.4 | |
5.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 1.5 | 40 | 60 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 200.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 60.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 5.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
60 min 67 C
pakeliam iki 78
tekinam su 80 C vandeniu
pakeliam iki 78
tekinam su 80 C vandeniu
GiN
2016 m. Kovo 19 d.julius47
2016 m. Kovo 19 d.Galim eksperimentu ir pavadint:)