Receptas / Lambiks
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
8
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.14
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.400 | 63.2 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.400 | 36.8 | |
3.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 1.0 | 50 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 5112: Brettanomyces Bruxellensis | 100.0 | 90 |
Pastabos
Turbid Mash
Peckelis
2016 m. Kovo 20 d.IgnasV
2016 m. Kovo 26 d.Peckelis
2016 m. Kovo 28 d.IgnasV
2016 m. Kovo 28 d.IgnasV
2017 m. Balandžio 14 d.