Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 26 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.005
ABV:
6.2 %
IBU:
8
EBC:
9
IBU/OG:
0.14
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.400
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.400
      3.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 1.0 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 5112: Brettanomyces Bruxellensis 100.0 90

Pastabos

Turbid Mash

Nuotraukos

Komentarai

  • Peckelis

    2016 m. Kovo 20 d.
    Ne per daugiausiai, bet turės būti gerai :) Matai, su paprastesniais, kaip yra sakoma, reikia prisvilti nagus, o jau tada imtis draivo. Linkiu pirmiausiai kantrybės, o po to ir gero alaus.
  • IgnasV

    2016 m. Kovo 26 d.
    Virimas praėjo puikiai, pasitaręs su Peckeliu vis tiek nusprendžiau pasilikti prie pilno turbid. Truputį neišlaikiau temperatūros 3-ijų nupiltų puodų (trūko poros rankų) , bet visa kita vyko sklandžiai. Lauksim gero produkto :)
  • Peckelis

    2016 m. Kovo 28 d.
    Ne viską atsiminei iš to, ką kalbėjom :) Nereikėjo trijų atskirų puodų - visi nupylimai renkasi vienoje talpoje. Ir tik joje reikia paprižiūrėt temperatūrą ;) Nubettačiau, tavo virimas - tavo ir keiksmai...
  • IgnasV

    2016 m. Kovo 28 d.
    Šaize :D Šito nepasižymėjau...
  • IgnasV

    2017 m. Balandžio 14 d.
    Po 393 dienu fermentacijos perpilta i antrine. Puse buteliuosiu, pusei desiu uogu, kokiu dar neaisku. Pirmas ragavimas per kaledini VAK (tikiuosi pavyks atvykti...)
Prisijungę aludariai