Receptas / Lambiks
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.000
|
|
|
FG:
1.000
|
|
|
ABV:
0.0 %
|
|
|
IBU:
12
|
|
|
EBC:
0
|
|
|
IBU/OG:
0
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Hallertauer Hersbrucker | 1.0 | 50 | 60 | |
| 50 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Wyeast 5112: Brettanomyces Bruxellensis | 100.0 | 90 |
Pastabos
Turbid Mash

Peckelis
2016 m. Kovo 20 d.IgnasV
2016 m. Kovo 26 d.Peckelis
2016 m. Kovo 28 d.IgnasV
2016 m. Kovo 28 d.IgnasV
2017 m. Balandžio 14 d.