Informacija

Kiekis:
4 litrai
Efektyvumas:
46 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 14 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.011
ABV:
5.8 %
IBU:
81
EBC:
119
IBU/OG:
1.46
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale salyklas 5.0 1.000
Miežiniai dribsniai 3.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 802.4 0.250
      1.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 20 60
Centennial 10.5 10 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M07 British Ale 12.0 80

Pastabos

Salinimas:
46->55 C, 25 min
55->66->52 C, 60 min (nekažkas gavosi)
52->75, 30 min

ABV 6.0
EBC 98.5
IBU 86
Prisijungę aludariai