Receptas / Un'alba su Desenzano del Garda
Informacija
Kiekis:
4 litrai
Efektyvumas:
88 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 14 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.025
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
110
|
|
IBU/OG:
0.68
|
ryškus apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 0.400 | 42.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.150 | 15.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 801.8 | 0.150 | 15.8 | |
Crystal malt | 130.3 | 0.100 | 10.5 | |
Laktozė | 1.0 | 0.100 | 10.5 | |
Skrudinti miežiai | 1152.7 | 0.050 | 5.3 | |
0.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 10 | 65 | |
East Kent Golding | 5.5 | 5 | 20 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M07 British Ale | 12.0 | 65 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 1.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kava | 58.0 g | Pirminei fermentacijai | - |
Pastabos
Breakfast Stout.
Salinimas:
48 -> 58 C, 30 min
58 -> 61 C, 30 min
61 -> 71 C, 90 min
Kava:
skrudinta pramoniniu fenu ~12 min @ 280 C
58 g, city / medium paskrudinimas
stambiai sugrūsta
tiesiai į fermenterį kartu su misa
ABV 4.0
IBU 45
EBC 98
Salinimas:
48 -> 58 C, 30 min
58 -> 61 C, 30 min
61 -> 71 C, 90 min
Kava:
skrudinta pramoniniu fenu ~12 min @ 280 C
58 g, city / medium paskrudinimas
stambiai sugrūsta
tiesiai į fermenterį kartu su misa
ABV 4.0
IBU 45
EBC 98