Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 25 d.

Parametrai

OG:
1.074
FG:
1.019
ABV:
7.3 %
IBU:
23
EBC:
68
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 15.0 6.000
CaraCrystal 140.1 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Konditerinis cukrus (rudas) 500.4 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.150
      7.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 15 60
Northern Brewer (German) 8.0 15 30
Kent Golding (U.K.) 4.0 10 30
Kent Golding (U.K.) 4.0 10 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 75

Komentarai

  • Evaldas

    2011 m. Lapkričio 25 d.
    gavosi labai mazas efektyvumas tai teko ideti Demeraros cukraus,
  • Dainius

    2012 m. Kovo 7 d.
    Berods šitą ragavom sausio mėn VAK'e.
    Labai skanus porteris, tik man truputį per saldus.
Prisijungę aludariai