Receptas / Porteris nr2
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 25 d.
Parametrai
OG:
1.074
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
68
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 15.0 | 6.000 | 80.5 | |
CaraCrystal | 140.1 | 0.500 | 6.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.500 | 6.7 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 500.4 | 0.300 | 4.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.150 | 2.0 | |
7.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.0 | 15 | 60 | |
Northern Brewer (German) | 8.0 | 15 | 30 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 10 | 30 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 10 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 75 |
Evaldas
2011 m. Lapkričio 25 d.Dainius
2012 m. Kovo 7 d.Labai skanus porteris, tik man truputį per saldus.