Receptas / Rabar'Bieras
Informacija
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 78.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.450 | 11.7 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 91.0 | 0.230 | 6.0 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.150 | 3.9 | |
3.830 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 14 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 14 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 28 | 20 | |
rabarbarai užšaldyti | 0.0 | 450 | 20 | |
506 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mielės french saison (m29) | 12.0 | 85 |
Pastabos
50C 20 min
65C 60min
keliam iki 78C ->
pirmine 10 dienų su 450 gr.rabarbarų(šaldyti), 27C aplinkoj
antrine nemaziau 14 dienų 900 gr. rabarbarų(šaldyti)
65C 60min
keliam iki 78C ->
pirmine 10 dienų su 450 gr.rabarbarų(šaldyti), 27C aplinkoj
antrine nemaziau 14 dienų 900 gr. rabarbarų(šaldyti)
Lrytas1
2016 m. Gegužės 20 d.