Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 19 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 24 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.007
ABV:
5.2 %
IBU:
26
EBC:
11
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.450
BEST Caramel Munich I salyklas 91.0 0.230
Gliukozė 0.0 0.150
      3.830

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 14 60
Willamette 5.0 14 60
East Kent Golding 5.5 28 20
rabarbarai užšaldyti 0.0 450 20
      506  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mielės french saison (m29) 12.0 85

Pastabos

50C  20 min
65C  60min
keliam iki 78C ->
pirmine 10 dienų su 450 gr.rabarbarų(šaldyti), 27C aplinkoj
antrine nemaziau 14 dienų  900 gr. rabarbarų(šaldyti)

Komentarai

  • Lrytas1

    2016 m. Gegužės 20 d.  
    Mielės šitos labai mėgsta šilumą, jei gaus šilumos FG gali patapti artimas 1.000
Prisijungę aludariai