Receptas / Baltas belgiškas - Hoegarden balto klonas
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
96 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 22 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. liepos 26 d.
Parametrai
OG:
1.092
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
9.0 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.14
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 5.000 | 53.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 31.9 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.700 | 7.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.700 | 7.4 | |
9.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 20 | 60 | |
Magnum | 13.0 | 12 | 60 | |
curacao | 0.0 | 2 | 10 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 10 | 10 | |
kalendra | 1.0 | 1 | 5 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 75 |
Pastabos
Batch Notes:
Strike for 35C, rest 20′.
slowly (20′) heat 1/3 to 65C, rest up to 25′.
slowly bring to boil, boil up to 25′.
Add back, T=52C, rest 5′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil up to 25′.
Add back, T=65C, rest up to 50′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil 5′.
Add back for mashout (77C).
Strike for 35C, rest 20′.
slowly (20′) heat 1/3 to 65C, rest up to 25′.
slowly bring to boil, boil up to 25′.
Add back, T=52C, rest 5′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil up to 25′.
Add back, T=65C, rest up to 50′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil 5′.
Add back for mashout (77C).