Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
96 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 22 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. liepos 26 d.

Parametrai

OG:
1.092
FG:
1.023
ABV:
9.0 %
IBU:
13
EBC:
9
IBU/OG:
0.14
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 5.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 3.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.700
Avižiniai dribsniai 4.0 0.700
      9.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Kent Golding (U.K.) 4.0 20 60
Magnum 13.0 12 60
curacao 0.0 2 10
Kent Golding (U.K.) 4.0 10 10
kalendra 1.0 1 5
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 75

Pastabos

Batch Notes:
Strike for 35C, rest 20′.
slowly (20′) heat 1/3 to 65C, rest up to 25′.
slowly bring to boil, boil up to 25′.
Add back, T=52C, rest 5′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil up to 25′.
Add back, T=65C, rest up to 50′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil 5′.
Add back for mashout (77C).
Prisijungę aludariai