Receptas / Kvietukas
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 4.500 | 60.0 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.500 | 33.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 6.7 | |
7.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Dribsnius apvirti 30min )(jei iš maksimos paprasti)
Salinimas 55 10min
65 60min
keliam 78 tekinam
Salinimas 55 10min
65 60min
keliam 78 tekinam
Lrytas1
2016 m. Rugsėjo 30 d.Zhiniukas
2016 m. Rugsėjo 30 d.Kad kiti pamatę ten nenueitų, pakeičiau. :)