Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 30 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.011
ABV:
5.5 %
IBU:
9
EBC:
8
IBU/OG:
0.17
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.0 4.500
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.500
      7.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sladek 7.0 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalendra 10.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Dribsnius apvirti 30min )(jei iš maksimos paprasti)

Salinimas 55 10min
65 60min
keliam 78 tekinam

Komentarai

  • Lrytas1

    2016 m. Rugsėjo 30 d.
    Stilių pakeisk, vokiečiai jau kastuose vartosi pamate šitas mieles ir kalendra :) 
  • Zhiniukas

    2016 m. Rugsėjo 30 d.
    Tie, kur karstuose guli nesivarto, nes nematė recepto.
    Kad kiti pamatę ten nenueitų, pakeičiau. :)
Prisijungę aludariai