Receptas / Framboise puskė. Avietė melagė.
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.200 | 51.8 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.800 | 18.8 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.500 | 11.8 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 11.8 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 90.8 | 0.250 | 5.9 | |
4.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 15 | 60 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
french saison (m29) | 12.0 | 82 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Avietės | 8.0 kg | - | - |
Pastabos
Į lentelę įrašiau puse kilo cukraus ,bet tai apytikslis kiekis kuris bus išgautas iš aviečių.Aviečių cukringumas yra apie 7%. Šiuo konkrečiu atveju avietės OG padidins apie 0,01 punkto.
50C 20 min
65C 60min
keliam iki 78C ->
Pirminės aplinka 22C-25C
Avietės~400gr/ltr. į antrinę matyt porai mėn.
50C 20 min
65C 60min
keliam iki 78C ->
Pirminės aplinka 22C-25C
Avietės~400gr/ltr. į antrinę matyt porai mėn.
Komentarai
-
elis
2016 m. Rugsėjo 2 d.Matyt saldumui, sodrumui, kad rimčiau būtu, spalva šviesaus vario.Daug kur receptuose aviečių, saisono yra truputi karamelinio , kvietys su avietėm labai dera.Taigi.Deja jau pozdno, jau tuoj šaldysiu. Labai blogai ?Dar mintyse , po antrinės,po ragavimo, gal net laktozės galvoju saują vaikišką įdrėbt. -
Peckelis
2016 m. Rugsėjo 5 d.Patinka tavo atsakymai - išsamūs. Nors klausiau tik apie miuncheną, kuris kaip ir nelabai vaisiniame saisone. Bet kas gali paneigti, kad viskas bus labai gerai? -
elis
2016 m. Rugsėjo 5 d.Viskas bus gerai.Geriau negu gerai.Kitaip dramblio neparduosi:).Tegu nebūna į stilių,svarbu kad skanus būt,o dėl skonio...Nedaug liko laukti,kiek čia iki tos žiemos :).Tuk tuk tuk į stalą trys kartus. -
elis
2017 m. Gruodžio 21 d.Aludarių taurė 2017m.
Belgian Ales & Sour Beers: Saison 3 vieta
-
elis
2018 m. Gegužės 25 d.AT2018m. absoliučioje įskaitoje 2 vieta
AT2018m.belgiško alaus kategorijos ir medalio laimėtojas 1 vieta
AT2018m.belgiško alaus sour sesijos 1 vieta
Aludarių Taurė 2018
2018 m. gegužės 13 d.Aludarių Taurė 2018
2018 m. gegužės 13 d.Aludarių Taurė 2017
2017 m. balandžio 30 d.