Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
59 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 18 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.010
ABV:
4.5 %
IBU:
44
EBC:
13
IBU/OG:
0.98
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.400
CaraRed salyklas 50.0 0.200
CaraCrystal salyklas 120.5 0.100
      4.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 14.6 10 60
Cascade (US) 8.0 10 20
Chinook 14.6 10 20
Cascade (US) 8.0 14 5
Chinook 14.6 14 5
Chinook 14.6 14 0
Cascade (US) 8.0 14 0
Simcoe 13.0 11 0
Centennial 10.3 28 0
      125  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 50.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

I added 1/2 oz. of grapefruit peel and juice squeezed from 1 large grapefruit to the boil. I added the peels from 2 large grapefruits (minimize the white pith) to secondary (after soaking them in vodka to kill any bacteria), as well as one large chunked up grapefruit, which infused into the beer over 5 days (along with the dry hops listed in the recipe).






Komentarai

  • Crazyte

    2017 m. Vasario 22 d.
    Panašus į mano darytą
    Parašyk kaip gausis
  • Kartman

    2017 m. Vasario 23 d.
    Tai turbūt panašiu receptu rėmėmės :)
    Gavosi labai neblogai, aromatas greipfruktų jaučiasi puikiai. Kartumo kaip ipai neperdaugiausia, bet man pats tas nes smarkiai apyniuotus alus gardu tik pauostyti ir pora gurkšnių paragauti.
    Bičiuliai ir žmona labai giria patį alų.
    TIk va žmona katik pasakė, kad tik greipfrukto galėtų ir dar daugiau jaustis, čia aišku tokie norai po Brewdog Elvis Juice ragavimo

Prisijungę aludariai