Receptas / Grapefruit fountain
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 18 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
44
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.98
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.400 | 93.6 | |
CaraRed salyklas | 50.0 | 0.200 | 4.3 | |
CaraCrystal salyklas | 120.5 | 0.100 | 2.1 | |
4.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Chinook | 14.6 | 10 | 60 | |
Cascade (US) | 8.0 | 10 | 20 | |
Chinook | 14.6 | 10 | 20 | |
Cascade (US) | 8.0 | 14 | 5 | |
Chinook | 14.6 | 14 | 5 | |
Chinook | 14.6 | 14 | 0 | |
Cascade (US) | 8.0 | 14 | 0 | |
Simcoe | 13.0 | 11 | 0 | |
Centennial | 10.3 | 28 | 0 | |
125 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Greipfruto žievelė | 50.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
I added
1/2 oz. of grapefruit peel and juice squeezed from 1 large grapefruit to the
boil. I added the peels from 2 large grapefruits (minimize the white pith)
to secondary (after soaking them in vodka to kill any bacteria), as well as one
large chunked up grapefruit, which infused into the beer over 5 days (along
with the dry hops listed in the recipe).
Crazyte
2017 m. Vasario 22 d.Parašyk kaip gausis
Kartman
2017 m. Vasario 23 d.Gavosi labai neblogai, aromatas greipfruktų jaučiasi puikiai. Kartumo kaip ipai neperdaugiausia, bet man pats tas nes smarkiai apyniuotus alus gardu tik pauostyti ir pora gurkšnių paragauti.
Bičiuliai ir žmona labai giria patį alų.
TIk va žmona katik pasakė, kad tik greipfrukto galėtų ir dar daugiau jaustis, čia aišku tokie norai po Brewdog Elvis Juice ragavimo