Informacija

Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.012
ABV:
4.6 %
IBU:
16
EBC:
6
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 3.200
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (US) 3.8 75 60
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė šviežia 90.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 5 min.
Ramunėlių žiedai 3.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Dribsniai - parduotuviniai.

47C - 20min
68C - 60min
76C - 15min

Virsiu 90min

Mieles rehidratuosiu, dėsiu tik 12g visiems 40l.
Fermentacija 3d 18C pabaigti 22C

Komentarai

  • Giords

    2017 m. Balandžio 1 d.
    O kaip su dribsniais elgiesi?
  • Lrytas1

    2017 m. Balandžio 1 d.  
    Niekaip, tiesiai į salinimą.
    p.s. dribsniai iš rimi po 28c 400g.
Prisijungę aludariai