Receptas / S4ison
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 7.000 | 61.4 | |
Marris Otter salyklas | 5.0 | 3.000 | 26.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.700 | 6.1 | |
CaraCrystal salyklas | 120.2 | 0.400 | 3.5 | |
CaraAroma salyklas | 395.6 | 0.300 | 2.6 | |
11.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (UK) | 3.8 | 100 | 90 | |
East Kent Golding | 5.5 | 20 | 30 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 30 | 10 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M29 French Saison | 12.0 | 89 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 20.0 g | - | 10 min. | |
Airiška kerpena | 10.0 g | - | 15 min. | |
Juodieji pipirai | 5.0 g | - | 5 min. | |
Apelsinų žievelė | 2.0 ml | - | 10 min. | |
Citrinos žievelė | 1.0 ml | - | 10 min. |
Pastabos
Vienos citrinos žievelė, apelsinai du.
Salinimas prie +64C
Salinimas prie +64C