Receptas / DŽAMU
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.300 | 50.0 | |
Kviečiai | 3.0 | 2.300 | 50.0 | |
4.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cashmere | 9.4 | 15 | 80 | |
Cashmere | 9.4 | 7 | 30 | |
22 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WLP400 Belgian Wit (starteris) | 35.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 10.0 g | Virimui | 2 min. | |
Apelsinų žievelė (karčioji) | 7.0 g | Virimui | 1 min. | |
Kalendra | 4.0 g | Virimui | - |
Pastabos
RO, 15/19, 3/2/1/6, 2,6 ml.
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=77S6L6J
10 - 50,
40 - 62,
20 - 72,
77 - tekinam.
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=77S6L6J
10 - 50,
40 - 62,
20 - 72,
77 - tekinam.