Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 19 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.012
ABV:
5.2 %
IBU:
17
EBC:
38
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 4.0 4.200
Miežiniai dribsniai 3.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
CaraCrystal 120.1 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.200
Skrudinti miežiai 1000.8 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.080
cikorija 600.5 0.040
      5.920

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 60 60
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 10 10
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) antros kartos 12.0 77

Pastabos

pononieko paprotintas:

miežinius ir avižinius dribsnius paskrudinau orkaiteje: 30 min - 60C , 30 min - 100C, 30 min- 140C

Degintus salyklus atskirai uzpyliau 70C vandeniu termose, supiliau i salinimasi pries tekinant

cikorija sudejau i virimo pabaiga
Prisijungę aludariai