Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 28 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.019
ABV:
4.6 %
IBU:
37
EBC:
9
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.400
      5.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 12.0 30 10
Mosaic 12.5 30 10
Ekuanot 14.3 30 10
Citra 12.0 120 0
Mosaic 12.5 120 0
Ekuanot 14.3 120 0
      450  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 65

Pastabos

Salinimas 70c -60min, 76 -15min
Fermentacija 18C - 10d
Pirmus apynius sudėti po virimo ir duoti pastovėti 30min prieš šaldant misą.
Sausas apyniavimas po fermentacijos per du kartus po 3d 18C
 
      

Komentarai

  • elis

    2017 m. Lapkričio 17 d.
    Brač, įdomiai tu čia.Labai norėsis paragauti, nes dabar kai žiūrau salinimo t, apynių vos ne kilą, iš kart pirma mintis .........saldžiarūgštis odekolonas:)  ;).labai įdomu!
  • Peckelis

    2017 m. Lapkričio 18 d.
    Vistiek nedarysi :) O jei iš pasiutimo sugalvotum, tai IBU per didelis, IMHO.
  • Lrytas1

    2017 m. Lapkričio 18 d.
    Mano 50l greitai vėsta, tai tų 70 IBU neprisuks, p.s. iš pasiutimo virsiu, ti progos palaukti reikia, ne pats tiek neišgersiu, o paprastą publika ...
  • IgnasV

    2017 m. Lapkričio 21 d.
    Dainiaus alus bus? :D
Prisijungę aludariai