Receptas / #64 Faunus v2
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 19 d.
Parametrai
OG:
1.087
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
9.0 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
51
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.0 | 2.800 | 61.0 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 1.000 | 21.8 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 0.500 | 10.9 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.6 | 0.200 | 4.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 813.0 | 0.090 | 2.0 | |
4.590 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 79 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Žemuoginė avietė | 550.0 g | Antrinei fermentacijai | 7 d. |
Pastabos
Vanduo: 20L (16/4) salinimą: 1g. CaCl
Ca Mg Na Cl SO4 HCO
81.6 17.0 10.0 61.1 26.0 258.000
Salinimas: 52C - 10min
66C - 60min, 1/3 dekokcija
78C - 10min
BG: 19.4brix (1.080)
Fermentacija: pirminė: 12C - 16d., antrinė: 4C - 8 d.
Pastaba: po fermentacijos alus padalintas į dvi dalis po 5l. Viena dalis palikta be nieko. Kita dalis su žemuoginėmis avietėmis (550g. šaldytų uogų pakaitintos 70C -10min.)
Ca Mg Na Cl SO4 HCO
81.6 17.0 10.0 61.1 26.0 258.000
Salinimas: 52C - 10min
66C - 60min, 1/3 dekokcija
78C - 10min
BG: 19.4brix (1.080)
Fermentacija: pirminė: 12C - 16d., antrinė: 4C - 8 d.
Pastaba: po fermentacijos alus padalintas į dvi dalis po 5l. Viena dalis palikta be nieko. Kita dalis su žemuoginėmis avietėmis (550g. šaldytų uogų pakaitintos 70C -10min.)
Aludarių Taurė 2018
2018 m. gegužės 13 d.